Leer Loslaten

Bruisen van vertrouwen, liefde, plezier en energie met de Sedona Methode!

Loslaten met de Sedona Methode Vanochtend werd ik wakker en luisterde ik zoals elke dag naar mijn morning mantra’s. Terwijl ik ze deed, voelde ik dat er iets op mijn maag lag, dus na mijn mantra’s pakte ik de basisrelease van de Sedona Methode erbij.  Ik ging naar het gevoel in mijn maag/hartstreek om dat […]

Leer loslaten. De Sedona methode is net als fietsen.

Als je het eenmaal doorhebt, verleer je het nooit! Vanochtend werd ik wakker en wilde de meditatie doen die ik sinds een paar weken een aantal keer in de week doe. Het is de meditatie van Hale Dwoskin – de man die de Sedona Methode groot heeft gemaakt – die zich focust op het hart van je […]

Van zinloosheid naar zin met de Sedona Methode

En van vergelijken met … naar gewoon jezelf zijn Vandaag had ik een sessie met mijn eigen coach. Centraal stond de onrust die ik voelde. Ik voelde onrust over de toekomst. Door puur op het gevoel van die onrust te focussen, die wederom in mijn maag zetelde, kwam er van alles naar boven. Het meest […]

De wijsheid en zelfhelend vermogen van je lichaam

Leer luisteren naar je lichaam met de Sedona Methode Vorige week werd ik – net als zo’n beetje de rest van Nederland – geveld door griep verschijnselen. Op dag één lag ik voor pampus in bed en kon niks anders dan slapen, voor zover dat ging. Om het uur ongeveer, werd ik namelijk wakker omdat […]

Gevoelens uiten, inhouden of loslaten?

Met de Sedona methode Laatst gebeurde er iets waardoor ik echt even moest loslaten. Hoe doe je dat, loslaten? Door bewust en met aandacht naar binnen te gaan en ruimte te geven aan wat zich in jou afspeelt qua emoties, fysieke sensaties, gedachten en reacties. Met compassie en liefde voor alles wat je voelt. Daarna […]

Intense lagen van zelfafwijzing loslaten met de Sedona Methode

Zo bevrijdend! Laatst voelde ik me niet goed. Ik droomde al een paar nachten over oorlog en andere nare gebeurtenissen en werd elke ochtend uitgeput wakker met een naar gevoel. Dat zou ik kunnen loslaten, zou je denken. Dat kan ik ook, alleen nam ik daar de tijd niet voor. Liever negeerde ik mijn gevoelens […]

Onvoorwaardelijk loslaten

Met de Sedona methode Onvoorwaardelijk loslaten simpelweg omdat je je dan gewoon beter voelt, vinden mensen lastig merk ik. Vaak willen we alleen iets loslaten als er dan maar wel wat in de omstandigheden verandert die jou dat nare gevoel of die beperkende gedachtes geven. Alleen zo werkt loslaten niet. Als je op basis daarvan […]

De illusie van controle

en hoe je die loslaat met de Sedona Methode Laatst werd ik wakker en voelde me ellendig. Ik werd wakker in een realiteit die donker leek. De realiteit van al bijna twee jaar corona, lockdowns, vaccinatie dwang, qr-codes, polarisatie en de broer van een jongen van mijn zoons school die vermist werd en de nachtmerrie […]