Leer Loslaten

Mijn aanbod

 Met behulp van krachtige technieken zoals Human Design, de Sedona Methode en De-armouring, begeleid ik individuen op hun reis naar innerlijke vrijheid. Samen werken we aan het loslaten van emotionele bagage, beperkende overtuigingen en energetische blokkades, waardoor ruimte ontstaat voor persoonlijke transformatie en een diep gevoel van welzijn.

Mijn aanbod

Met behulp van krachtige technieken zoals de Sedona Methode, ademwerk, de-armouring en Human Design, begeleid ik jou op je reis naar innerlijke vrijheid. Samen werken we aan het loslaten van emotionele bagage, beperkende overtuigingen en energetische blokkades (vaak voortkomend uit trauma), waardoor ruimte ontstaat voor persoonlijke transformatie en een diep gevoel van welzijn.

De Sedona Methode

De Sedona Methode is verrassend simpel maar zeer effectief. Het gaat ervan uit dat we alles los kunnen laten wat we niet zijn, zoals onze gedachten, gevoelens en emoties. Dat zijn slechts energieën die komen en gaan, zolang we ons er niet mee identificeren. En dat laatste is nou juist wat we altijd hebben gedaan. Door middel van verschillende releases ga je ervaren dat je veel meer bent en kunt dan wat je tot nu toe dacht. Het is dé weg naar persoonlijke vrijheid.

Human Design

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw unieke blauwdruk. Je krijgt duidelijkheid over jouw persoonlijke drijfveren, je talenten en je valkuilen en het heeft betrekking op alle vlakken in je leven: je relaties, je gezondheid, je werk en je geluk. Dit kan enorm helpen op jouw pad naar persoonlijke vrijheid omdat je een ruimer begrip krijgt over hoe jij het beste functioneert. Ik gebruik dit systeem zodat ik een goed beeld krijg van wie er voor me zit en hoe ik jou het beste kan begeleiden.

De-armouring

De-armouring is een combinatie van massage en drukpunten om het lichaam blokkadevrij(er) te maken. Het is dus het loslaten van opgeslagen blokkades in je lichaam en is daarmee een mooie aanvulling op het emotionele en mentale loslaten van de Sedona Methode.

Trajecten

Ik bied zowel losse sessies als  transformerende trajecten aan. Het verschil in de trajecten zit hem in de additionele behandelingen. In het All-In traject, ontvang je een Human Design reading bij aanvang van het traject en twee de-armouring sessies binnen de 12 tot 16 weken dat het traject duurt. Deze zitten niet in het Basistraject. 

Basis traject

Basis traject

12 tot maximaal 16 weken lang intensieve transformatieve loslaatcoaching, waaronder:

€ 2199,-

All-In traject

All-In traject

12 tot maximaal 16 weken lang intensieve transformatieve loslaatcoaching, waaronder:

€ 2599,-

Losse loslaatsessies

Losse loslaatsessies

Wil jij geen uitgebreid traject aangaan? Dan kun je ook losse loslaatsessies boeken. Ik raad je dan alleen wel aan een pakket van meerdere sessies af te nemen. De ervaring leert dat je met 1 sessie niet direct van hardnekkige patronen/ klachten af bent. 

€ 425/ 5 sessies

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren. Betaalt de werkgever of ben je zelfstandige en kun je de BTW aftrekken dan zijn de prijzen exclusief BTW. In termijnen betalen is mogelijk.

Wat zeggen mijn Klanten

  Een blessing om los te kunnen laten. Daphne is een heel geduldige loslaat topper. Geeft mij de tijd door emoties en het fysieke heen te gaan. De sessies helpen mij op alle facetten van het leven stukken los te laten die mij in de weg staan voor groei.112, of loslaatservice met Daphne. Ik doe optie 2 🙂 En ik heb Daphne in mijn Zelfregie Academy geplaatst als oplossing. Dat doe ik slechts met een selectie mensen waarvan ik weet dat ze resultaat leveren.

  Matthijs van Doesburg

  The Holistic bodyworker

   Onder Daphnes warme begeleiding heb ik eindelijk leren doen wat al jaren tegen me gezegd werd in therapie: durven voelen. Ik noemde onze sessies 'diepzeeduiken'. Samen met Daphne dook ik erin, leerde ik dat ik nare gevoelens kan verdragen, en doken we prachtige parels van inzichten en overtuigingen op die ik met me meedroeg. En het fijne was dat ik die gelijk los kon laten! Ik voel me veilig bij haar, voel geen schaamte of dat ik iets moet verstoppen omdat zij met zoveel compassie de boel benadert. Ik ervaar zoveel meer vreugde en vrijheid in mijn leven dankzij Daphne.

   Josjah

   Deelneemster

    Daphne is een hele lieve, warme vrouw met ontzettend veel kennis van de Sedona methode. De Sedona methode helpt mij om steeds dieper in mezelf te ontdekken tegen welke patronen ik aanloop en welke kindstukken ik mag gaan aankijken. Het heeft me echt geholpen om zware gevoelens los te laten en ook om de gevoelens anders te bekijken doordat je continu weer een laagje van jezelf afpelt. En hoe fijn is het om gewoon te kunnen loslaten? Ik zou het iedereen aanraden want het helpt echt.

    Sabine

    Deelneemster

     De sedona methode heeft mij geholpen om diepgewortelde oude patronen los te laten. Ik voel me erg dankbaar dat deze techniek op het juiste moment in m'n leven verscheen. Tijdens de coaching sessies heb ik steeds meer kunnen loslaten. Dankzij de sedona methode en de liefdevolle aanwezigheid en kundigheid van Daphne sta ik veel meer met beide benen op de grond. Op het moment dat ik met de coaching begon wist ik echt niet hoe ik verder moest met mijzelf. Ik wilde verandering maar ik wist niet hoe en waar te beginnen. Ook emoties die ik vanuit het verleden nog in mij droeg kon ik in de sessies loslaten en dit schepte ruimte voor nieuwe energie en een nieuwe manier van leven: meer liefdevol naar mijzelf en in harmonie met mijn omgeving. Ik voel meer vrede hier en nu. Ik ben blij dat ik hier de kans voor heb gehad.

     Celine

     Deelneemster

      Vandaag heb ik een mooie sessie mogen ontvangen van Daphne. Het was een bijzondere mooie en emotionele ervaring. Daphne is deskundig, ze heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Ze heeft me geleid naar mijn diepste emoties met kalme aandacht. Ik heb een nieuwe start gemaakt en ben begonnen met het loslaten van mijn vastgeroeste emoties van een aantal jaren geleden. Dank je lieve Daphne, ik voel me lichter.

      Eveline

      Deelneemster

       Wat een mooie ervaring. Voor mij was dit helemaal nieuw. Ook was ik een beetje sceptisch: is dit wel wat voor mij? Daphne heeft me laten zien dat dit juist voor iedereen is. Met haar fijne, warme stem wist ze me mee te nemen in vertrouwen en heeft ze me leren loslaten. En het is mij inmiddels ook al echt gelukt om los te laten. Net als Daphne zelf zegt, gun ik dit iedereen want het is echt een cadeautje!

       Miriam

       Deelneemster

        Op uitnodiging van een vriendin ben ik meegegaan naar een mini retreat van loslaatcoach Daphne. Ik ging er zonder verwachtingen heen en ben zo verrast! Prachtige locatie, leuke open groep en bovenal de vele mooie inzichten gekregen van Daphne en de oefeningen hebben mij heel erg goed gedaan. Daphne is een hele lieve open coach met zo veel kennis op dit gebied. Je merkt hoe gepassioneerd ze is over dit onderwerp en hoe graag ze je helpt die ook onder de knie te krijgen. Ik heb heel veel geleerd en kan dit zeker dagelijks toepassen. Tijdens de oefeningen merkte ik dat ik al veel kon loslaten! Al met al echt een top middag gehad. Super bedankt Daphne!

        Sabine

        Deelneemster

         Ik ben met de Sedona Methode begonnen omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat. Maar door Daphne haar liefdevolle, geduldige en begripvolle houding tijdens de sessies, haar zelfreflecterende huiswerkopdrachten en haar vele wijze woorden kan ik nu veel beter negatieve emoties loslaten en deze omzetten in positiviteit. Ik wens iedereen een coach zoals Daphne toe!

         Sarah Mirte

         Deelneemster

          Daphne is de liefste en meest geduldige coach die ik ooit heb ontmoet. Ze is er als coach, maar ook gewoon als mens die echt met je meeleeft. Ik voel mij veilig bij haar, gehoord en alle emoties mogen er zijn zonder oordeel. Loslaten gaat in etappes. De ene keer ben je in een keer ergens vanaf, de andere keer moet je met een thema vaker aan de slag omdat er meerdere lagen zijn die je moet doorvoelen voordat je ze echt los kunt laten. Voor mij is het een enorm leerproces dat ik mag voelen wat er is, maar dat ik het ook weer los kan laten. Mijn emoties en gedachten zijn niet wie ik in essentie ben en dat is een enorme opluchting. Helend ook.

          Esther

          Deelneemster

          "The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts."

          - Marcus Aurelius

          Wil Jij Ook Leren Loslaten?