• Hoe komt het eigenlijk dat zo veel mensen dezelfde emotionele bagage jaren en jaren lang met zich mee dragen? Ze vertellen over iets waar ze mee zaten uit hun jeugd en de tranen lopen nog steeds langs de wangen. Als je nu denkt aan datgene waar je in het verleden moeite mee had en je voelt je daar nog steeds vervelend over, dan heb je het dus nog niet verwerkt!┬áDe reden hiervoor is vrij eenvoudig...

  Laten we kijken naar hoe de meeste mensen omgaan met hun gevoelens door de dag heen. Ze volgen de zoveelste serie op TV, kijken ieder vrij moment van de dag op hun Smart Phone, drinken alcohol, zitten urenlang achter de computer, zijn alleen maar met het werk bezig, gebruiken te veel medicijnen etc. Allemaal om maar niet te hoeven voelen.

  Dit is in het begin vooral onbewust gedrag. Maar wat je zult opmerken wanneer je er beter op gaat letten is... dat deze aanpak simpelweg niet werkt. Je emoties zullen blijven opstapelen. Het gevolg daarvan kan zijn ziek worden, een burn-out krijgen of depressief raken, kortom: een hoop leed.

  Dus, wat is dan wel de adequate manier om met emoties om te gaan?

  In de onderstaande video leert Floris jou daar meer over.

   


 • ... en wat vind je er van?

  Reacties laden...

  Wil jij ook leren loslaten? Wij raden de Vrijheid Methode aan!

  Profiteer nu van de volgende actie: